utorok 30. júna 2009

Strašidelne krátke správy 25/2009

ŽEBY NASLEDOVNÍK BLADEA?
Svet je vďaka infekcii plný upírov. Hŕstka ľudí, ktorí sa s týmto faktom nezmierili je ochotná bojovať. Pomôcť im môže aj niekto z tábora upírov, nespokojní so svojím osudom. Za film DAYBREAKERS sú zodpovední bratia Spieregovci, pre ktorých je to druhý snímok v hororovom žánre, prvý bol dosť uletený Undead.


OPATROVATEĽKA V DOME DIABLA
Dej filmu THE HOUSE OF THE DEVIL sa odohráva na začiatku 80tych rokov, keď mladá študentka Samantha dostane prácu opatrovateľky, ktorá sa zhoduje s úplným zatmením mesiaca. Okrem opatrovania ju majitelia domu chcú použiť aj na tajomný diabolský rituál. Režisérom je Ti West, ktorý sa zatiaľ extra nevyznamenal hororom Roost a okrem The House of The Devil plánuje na tento rok pokračovanie Cabin Fever 2.


JAMES BOND V STRAŠIDELNOM DOME
Daniel Craig si od ďalšej Bondovky trochu oddýchne a rozhodol sa pre hororový žáner. Vo filme DREAM HOUSE stvárni muža, ktorý sa aj s rodinou presťahuje z rušného mesta na pokojný vidiek, na zdanlivo pokojný vidiek. V dome, v ktorom sa rozhodne rodina bývať boli jeho pôvodný majitelia zavraždení a rozhodnú sa nových návštevníkov trochu postrašiť.

VRAŽDIACE NOVORODEŇA
V októbri nás čaká premiéra ďalšieho remaku, tentokrát hororu zo 70tych rokov IT´S ALIVE. Pôvodný film natočil Larry Cohen a dej sa bude točiť okolo ženy, ktorá porodí nie obyčajné novorodeňa. V okolí sa začnú diať divné veci, mŕtvy psy , ale aj mŕtvoly ľudí sa začnú objavovať v okolí. Je za nich zodpovedné malé novoreňa ktoré je vlastne monštrom?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára