štvrtok 4. júna 2009

Strašidelne krátke správy 21/2009

JAPONSKÝ LABYRINT
Dnešné správičky otvára novinka z Japonska z názvom THE SHOCK LABYRINT 3D. Horory sa vezú na momentálnej 3D vlne a tak si povedali aj Japonci, že nejaký natočia. Ten kto bude točiť, nieje hocikto, ale samotný tvorca Nenávisti ( The Grudge, Ju-on) Takashi Shimizu. Dej sa bude točiť okolo alebo skôr v bludisku, do ktorého sa dostane partia teenagerov. Inšpiráciou filmu bola atrakcia vo Fuji-Q High Land parku, kde sa nachádza najväčší strašidelný dom na svete.

VOTRELEC ČISLO 5 ŽIJE (MOŽNO)
Internetom nedávno prefičali ďalšie správičky a pokračovaní kultovej sci-fi série ALIEN. Ridley Scott, režisér prvého filmu o Votrelcovi oznámil, že bude film produkovať spolu so svojím bratom Tonym a že sa bude odohrávať pred prvým filmom, to znamená , že to bude prequel, ktorý bude režírovať nejaký mladý videoklipár. Nuž ktovie, žeby ďalšia fáma? Votrelelčia sága už ma dosť dlhú pauzu (ak nepočítam filmy, kde sú spolu s Predatormi) a tak by oživenie tohto kultu určite padlo vhod.

ZOMBIE FILM ROKA
Takto osobne som si nazval pripravovaný Španielsky film REC 2. Po prvom nič nehovoriacom trailery, je tu druhý o to krajší a krvavejší teaser trailer.


KOREJSKÝ UPÍR
Reč je o novej Korejskej hororvej dráme s príchuťou krvavej romance THIRST. Kňaz sa chtiac nechtiac po jednom nevydarenom experimente stáva upírom, bažiacim po krvi, sexe ale aj láske.
Režíruje Chan Wook-Park. Film mal nedávno premiéru na filmovom festivale v Cannes.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára