utorok 23. júna 2009

Strašidelne krátke správy 24/2009

PRÍRODA SA POMSTÍ
V najnovšom survival horore s názvom LONG WEEKEND. Párik sa rozhodne riešiť svoje problémy vo vzťahu pobytom na izolovanej pláži. Matka príroda im tento nezabudnuteľný víkend trochu osladí alebo lepšie povedané trochu okorení. Hrajú Jim Caviezel a Claudia Karvan. Réžíruje Jamie Blanks (Storm Warning, Valentine). Film poputuje rovno na dvd a vychádza 4. augusta 2009.


KRAJINA NEMŔTVÍCH
Reč je o veľmi dobre vyzerajúcej zombie komédií ZOMBIELAND v hlavnej úlohe s Woody Harlesonom o skupinke živoriacich ľudí, ktorí sa ešte nestihli nakaziť vírusom a musia bojovať proti zombiekom, ktorí ovládli celú krajinu.


NEVLASTNÝ OTEC SA HNEVÁ
V prerábke hororu z roku 1987 THE STEPFATHER. Michael prichádza domov zo štúdijneho pobytu a zisťuje, že jeho matka má nového priateľa Davida. Ten sa chová ako dokonalý muž, no Michael mu neverí a začne sa šprtať v jeho minulosti. David má zrejme aj temnú stránku.


TERROR SI NAŠIEL DOMOV
Takto zneje slogan k novému Britskému hororu SALVAGE. Tajomná debna, tajomný náklad a niečo veľmi zlé čo sa dostalo na slobodu. Matka bojujúca o záchranu svojej dcéry. Toto sú hlavné myšlienky zaujímavo vyzerajúceho hororu prezentovanom na filmovom festivale v Edinburgu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára