piatok 5. júna 2009

Piatková Hororová Noc - Creepshow


STEPHEN KINGS CREEPSHOW
USA, 1982, 120 min.
réžia: Geaore A. Romero
obsadenie:
Hal Holbrook, Leslie Nielsen, Ed Harris, Stephen King, Ted Danson, Tom Savivi

Na dnešnú piatkovú noc som vybral poviedkový horor obasahujúci 5 poviedok Stephena Kinga s príchuťou čierneho humoru. Rovnako ako v prípade The Dark Half aj pri tomto filme spojil svoje sily s ďalšou legendou George A. Romerom, ktorý sa postavil za kameru.
DEŇ OTCOV
Príbeh starého otca, ktorý vstava z mŕtvych , aby ochutnal tortu. Tu je jasne, prečo si Romero ako prvú poviedku vybral práve toto. Chcem svoju tortu....
OSAMELÁ SMRŤ JORDYHO VERRILLA
One man show Stephena Kinga, ktorý sa ocitne v úlohe chlapíka nachádzajúceho neďaleko svojho domu meteorit. To že sa ho nemal dotýkať zistí už čoskoro.
NIEČO ČO ŤA ÚPLNE ZAPLAVÍ
Manžel trestá neveru svojej ženy a jej priateľa tak, že ich zakope na pláži a natáčajúc na kameru si vychutnáva ich smrť s pribúdajúcim prílivom. Hrajú Leslie Nielsen a Ted Danson.
DEBNA
Asi moja najobľúbenejšia časť fimu a zároveň aj najkrvavejšia. Keď pod schodmi nájdu strarú debnu, ešte netušia aké hrôzy sa v nej môžu skrývať a na čo všetko sa bude dať zneužiť.
PRILEZÚ AŽ NA TEBA
Ak náhodou máte strach z hmyzu, konkrétne zo švábov, odporúčam nepozerať, túto časť si asi nevychutnáte. Ostatní sa budú baviť skvelým Romerovím minimalistickým záverom. Dobrú chuť.
linky nájdete na:
http://rapidsharemoviez.blogspot.com/2008/08/creepshow-1982.html
titulky:
http://www.titulky.com/Creepshow-86559.htm
p.s. niesom si istý, že či tieto titulky budú sedieť,ak nie skúste iné.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára