utorok 16. júna 2009

Strašidelne krátke správy 23/2009

KOREJSKÁ SVIŇA
Nie, nie nemám žiadne predsudky a ani nikomu nechcem nadávať, ale takto nejako možno stručne charakterizovať nový Korejský monster horor nazvaný CHAW. Kde obyvateľov miestnej usadlosti bude terorizovať pekne nenažraná divá sviňa.


FILMÁRI V PROBLÉMOCH
Ďalšou novinkou je horor SURVIVING EVIL, o skupinke šiestich filmárov, ktorí natáčajú na jednom z Filipínskych ostrovov, ktorý ako sa neskôr ukáže nieje až taký opustený. Prežilo na ňom niečo čo má chuť na krv. Vyzerá to podobne ako nedávna novinka TRIBE, ale pevne verím, že tento ostrovný horor sa vydaríl lepšie.


LUPIČI TIEL
O nich je zaujímavo vyzerajúci film I SELL THE DEAD a práve dvaja lupiči tiel Arthur a Willie vykradnú hrobku, ktorá radšej mala ostať na pokoji. Podľa traileru je zrejme , že sa do hororu primieša aj trocha komédie. V jednej z hlavných úloh uvidíme Rona Perlmana, dúfam, že si po nemasnej neslanej The Devils Tomb spraví reputáciu. Premiéra je 14. augusta.


ŠVIHNUTÝ REŽISÉR
Opäť sú to filmári, ktorí budú bojovať o svoj život. Natáčanie v starom dome sa pre nich stane osudné, keď ich režisér objaví v pivničných priestoroch zbierku filmov, ktoré jeho režisérske vízie ovplyvnia až na toľko, že..... veď si pozrite trailer. Film má názov SKELETON CREW.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára