streda 27. mája 2009

Strašidelne krátke správy 20/2009

JESENNÁ NÁKAZA
Na úvod dnešných noviniek tu máme jeden nezávislý hororík nazvaný THE AUTUMN. Jeden jesenný deň totiž svet postihne neznáma nákaza. Až na zopár, zrejme imúnnych všetci zomierajú. Na druhý deň sa situácia mení a tí čo prežili zisťujú, že mŕtvy ožívajú. Ano máme tu ďalší zombie horor, ktorý svojou hereckou kreáciou podporil aj David Carradine.

PAITBALL DRUHÝ TRAILER
Nedávno som to hodil príspevok o Španielskom survival horore PAITBALL a aj trailer, ktorý vyzeral mrazivo, ale veľa toho vidieť nebolo. Teraz sa objavila aj druhá upútavka o niečo akčnejšia než tá prvá. Pripomeniem len, že film je o skupinke ľudí, ktorá sa chce odreagovať pri paintballe, no bude musieť bojovať o svoj život.

TROCHA OKULTIZMU
Ešte ostaneme pri Španielskom horore a to konkrétne pri filme IMAGO MORTIS, ktorý rozpráva o študentovi, ktorý na univerzite objaví tajomnú komunitu, ktorá sa zahráva z okultizmom a smrťou. Za filmom stoja producenti mrazivej duchariny Sirotinec a temnej rozprávky Faunov labyrint.

PRÍBEH Z HROBKY
Teraz nemám na mysli kultový seriál Tales From The Crypt, ale nový horor nazvaný podobne THE CRYPT. Šiestim mladým ľuďom sa zachcelo veľmi rýchlo zbohatnúť a tak sa chystajú vykradnúť hrobky v katakombách pod mestom. Kopa bohatstva tam vraj leží od veľkej hospodárskej krízy. Ako nám aj trailer napovie, pôvodný majitelia sa bohatstva nechcú vzdať bez boja. Upútavku nájdete hore ako trailer týždňa

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára