utorok 5. mája 2009

Strašidelne krátke správy 17/2009

DRACULA NA PALUBE
Režisér Marcus Nispel (Texas Chainsaw Masacre, Friday 13th) sa čoskoro pustí do natáčania nového projektu nazvaného THE LAST VOYAGE OF DEMETER. Film bude rozprávať o osudoch posádky lode Demeter, ktorá preváža tajomnú debnu do Anglicka. V debne nieje nikto iný ako slávne knieža upírov Dracula. A tak sa budeme môcť dozvedieť to čo v knihe od Brama Stokera bolo iba načrtnuté.

KINGOVA NOVELA
Rozsiahle dielo noviel od Stpehena KInga z názvom THE DARK TOWER sa dočká filmovej podoby. Potvrdil to producent J.J.Abrahams, ktorý stojí za takými seriálovými hitmi ako Alias či Lost. Hororových nadšencov nadchol minulý rok jeho skvelý film Monštrum a fanúšikovia už netrpezlivo očakávajú premiéru jeho najnovšieho filmu Star Trek. The Dark Tower sa odohráva na divokom západe, do ktorého sú zmontované prvky fantasy a sci-fi. Jedným so scenáristov je aj samotný King, režisér je zatiaľ neznámi.

INÉ SVETY
Práve o nich a hlavne o nebezpečenstvách ich otvorenia a hrania sa so smrťou je najnovší horor z pera Clive Barkera (Hellraiser, Book of Blood, Candyman) nazvaný NECROMENTIA. Réžiu ma na starosti neznámi Pearry Teo.

STRAŠIDELNÁ CESTA
Viggo Mortensen hrá úlohu muža, ktorý sa podujme dopraviť svojho syna do bezpečia. Problémom môže byť to, že svet je po nukleárnej katastrofe lemovaný nebezpečnými kanibalmi. Film sa volá THE ROAD a na režisérskej stoličke sedí John Hillcoat, ktorý zaujal skvelým akčným westernom Proposition. Premiera filmu je 16. októbra 2009

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára