utorok 12. mája 2009

Strašidelne krátke správy 18/2009

ĎALŠÍ BARKER
V tomto období ako keby sa roztrhlo vrece s adaptáciami Clive Barkera. Nedávno vyšla filmová verzia jeho prvotiny BOOKS OF BLOOD, čaká nás NECROMETIA a teraz tu máme nový kúsok z názvom DREAD. Príbeh je zfilmovanou poviedkou z vyššie spomínanej Books of Blood a rozpráva o študentoch, ktorí študujú ľudský strach. Ich poznanie však bude viac než teoretické. Režisérom je Anthony DiBlasi, pre ktorého je to síce režisérska prvotina, no spolupracoval už na filmoch Midnight Meat Train a Plague Town. A producentská robota ho čaká aj pri znovuzrodení Hellraisera.

KLIATBA SLNEČNÍC POKRAČUJE
Reč je o filme THE MESSENGERS II: SCARECROW , u nás mala jednotka unikátny preklad a to Kliatba domu slnečníc. Dvojka sa bude odohrávať pred prvým dielom a dozvieme sa niečo o prekliatej rodine miestneho farmára. Film sa objaví iba vo video distribúcií, keďže prvý diel veľa vody nenamútil. Pripájam trailer, vyzerá to na to celkom pekné béčko.


POZOR NA ÍRSKY VIDIEK
Rodinka, sa po zopár náhodách ocitá v od sveta odrezanej Írskej usadlosti. Namiesto srdečných obyvateľov ich privítajú miestni chorí a deformovaní magori. Film má názov PLAGUE TOWN a práve dnes ma premiéru na dvd trhu. Pripájam trailer.


MIKE MEYERS PO DRUHÝ KRÁT V NOVOM ŠATE
Ešte som vám ostal dlžný jeden trailer a to z ďalšieho pokračovania reštartu série HALLOWEEN 2 od režiséra Roba Zombieho.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára