streda 4. marca 2009

Strašidelne krátke správy 9/2009

VESMÍRNY STRACH
Prežije hlavný hrdina v podaní Dannisa Quaida (Tomu sa v horore nejako zapáčilo, tento mesiac má premiéru jeho film HORSEMAN), ktorý sa prebudí vo vesmírnej lodi a na nič sa nepamätá. Pri preskúmavaní lode zisťuje, že nie je sám. Trailer na tento klaustrofobický sci-fi horor vyzerá celkom fajn, tak hádam ani samotný film neskalme. Režíruje Nemec Christian Alvart. Fim má názov PANDORUM.


SMRŤ CHODÍ PO HORÁCH
S touto skúsenosťou sa zoznámi partia horolezcov, ktorá hodlá prežiť víkend plný dobrodružstva. V podstate sa im to aj podarí, akurát to dobrodrúžstvo bude pekne krvavé, keďže v horách sa potulujú divné tvory. Film sa inšpiroval svojím známejším vzdialeným príbuzným filmom THE DESCENT, akurát preniesol dej z jaskyne do vysokých hôr a dal mu názov HIGH LANE.

BUDE MRZNÚŤ
Aj napriek tomu, že na naše okná a dvere už pomaly klope jar, má režisér Adam Green (tvorca vynikajúceho hororu Hatchet) iné plány a v plnom prúde riadi natáčanie hororu FROZEN. Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie.

POZOR NA STRAŠIDELNÉ DOMY
V jednom takom sa rozhodne prežiť noc počas helloweenu skupinka 6 mladých ľudí. Len tak aby bola sranda. Úsmev na tvári im však zvädne keď sa dostanú do preblémov s povôdnými obyvateľmi, ktorý sa tiež chcú len tak pobaviť. Réžíruje Ryan Little, ktorý svoje kvality už dokázal vo vojnovom filme Prežili sme Ardeny. Film patrí do kategórie nízkorozpočtových hororov a nesie meno HOUSE OF FEARS.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára