štvrtok 26. marca 2009

Sreašidelne krátke správy 12/2009

DOM NA ZLOM MIESTE
Zajtra 27.3.2009 má premiéru nová Americká ducharina nazvaná THE HAUNTING IN CONNECTICUT. Klasický príbeh o strašidelnom dome, do ktorého je nútená presťahovať sa mladá rodina. V dome sa začnú diať nadprirodzené veci, ktoré sú dôsledkom toho, že je postavený na mieste, kde kedysi stála márnica. Trailer vyzéra pekne creepy, tak hádam po dlhšej dobe vyprodukovali Američania poriadne strašidelný duchársky film. Režisérom je debutant v celovečerných filmoch Peter Cornwell.

MŔTVI BY SA NEMALI BUDIŤ
Tak zneje hlavné motto novinky nazvanej THE WAKE WOOD. Smrť 9 ročnej Alice, ktorú roztrhal pes, veľmi poznačí jej rodičov. Tí sa rozhodnú na základe starého pohanského rituálu privolať Alice späť a stráviť s ňou tri dni navyše. Problém nastane potom keď sa dievčatko bude musieť vrátiť naspäť do sveta mŕtvych. Režisérom tohto zaujímavo vyzerajúceho hororu je David Keating.

NEROZHODNÝ MLADÝ MUŽ
Reč je o Jeffovi Simonnsovi, ktorý ma všetko, peknú manželku aj skvelú kariéru. No po smrti jeho manželky, ktorá zomrela na záhadnú chorobu sa utiahne do samoty. Jeho mŕtva manželka sa však vráti do sveta živých a má veľmi veľkú chuť na čerstvú krv. Jeff sa teda musí rozhodnúť buď bude podporovať ženu, ktorú miloval alebo prestane so zháňaním potravy. Myslím, že vysvetliť to jeho hladnej manželke bude problém. Nezávislý horor s názvom SLOW THE DECAY má na starosti Dan Zachary. Link na trailer:
http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=2873

AFTER DARK HORROR FEST: ASIA ATTACK
Na tohto ročnom After dark Horrofeste sa objavil aj zástupca Ázijskej školy, snímok VOICES. Hrdinkou príbehu je mladá študentka, majsterka v šerme Ga-in, na ktorú je uvrhnutá hrozná kliatba. Každý z jej blízkych, či už rodina alebo priatelia sa ju pokúšajú zabiť. Film pochádza z Korei a režíroval ho nám zrejme úplne neznámi Ki-hwan Oh.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára