piatok 27. marca 2009

After Dark Horrorfest - Autopsy


AUTOPSY
USA, 2008
réžia: Adam Gierasch
hrajú: Ashley Shneider, Robert Patrick, Janette Goldstein

Skupinka mladých ľudí sa vracia z bujarej párty. Dôjde k nehode, pri ktorej zrazia muža, ktorý je oblečený ako pacient nemocnice. Po krátkej chvíli ako na zavolanie prichádza sanitka a všetkých zúčastnených odváža do blízkej nemocnice kvôli kontrole. Nemocnica, do ktorej prídu, vyzerá dosť opustene, na chodbách sa sem tam objaví nejaký zblúdili pacient a personálu je tiež dosť poskromne. Netrvá dlho a skupinka 5 ľudí začne rednúť. V nemocnici sa totiž dejú hrozné veci, za ktorými stojí personál na čele zo šialeným doktorom Benwayeom.
Autopsy je ďalším snímkom z tohtoročného Horrorfestu a reprezentuje klasickú vyvražďovačku, podľa šablóny, partia mladých ľudí zostavená z rôznych tipov v ohrození života. V prípade vypnutia mozgu v neskorú nočnú hodinu a ignorovania dosť prihlúpleho konania postáv sa jedná o štandard v hororovom žánre a niektoré sekvencie si určite zapamätáte aj po skončení filmu. Z hercov vypichnem Roberta Patricka v úlohe Dr.
Benwaya, ktorému záporne úlohy svedčia, tá nezabudnuteľná je z Terminatora 2, kde hral Terminatora 1000. Režisérom je Adam Gierasch, pre ktorého je to režisérsky debut, no onedlho ho čaká ďalší horor Night of The Demons.
brúsenie: 70%
operačný stôl: 80%
Dr. Benwaye: 70%
linky nájdete na:
http://www.freshwap.net/forums/movies/113902-rs-after-dark-horrorfest-autopsy-2008-dvdrip-xvid-vomit.html
titulky:
http://www.titulky.com/Autopsy-128585.htm

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára