štvrtok 19. marca 2009

Strašidelne krátke správy 11/2009

DETSKÉ HRY
Deti sa pekne zahrajú s dospelými v novom Britskom horore nazvanom CHILDREN. A že to dospeláci nebudú mať ľahké nasvedčuje už samotný trailer. Keď sa nevinné deti za záhadných okolností preorientujú na vraždiace stroje. Režíruje Tom Shankland, ktorý ma na svedomí aj Britskú verziu filmu Saw s názvom Waz z roku 2007.

ZNOVA ZRKADLO
Film Alexandre Aju Mirrors, zaznamenal celkom slušný úspech medzi fanúšikmi hororu a tak sa vynoril aj snímok s podobnou zápletkou, nazvaný DARK MIRROR. Dej tiež veľmi pripomína Ajov film, keď sa rodina presťahuje do starého domu, jej príslušníci zistia, že zrkadlo odráža alternatívnu realitu. Tvorcom filmu je Pablo Proenza a film sa radí do kategórie nezávislích hororov. Premiéra je naplánovaná na túto jar.
http://darkmirrormovie.com/

GIALLO DARIA ARGENTA
Talianský majster hororu Dario Argento vypustil na svet svoj najnovší kúsok nazvaný GIALLO. Adrien Brody si zahrá Talianského detektíva, ktorý pomáha letuške nájsť stratenú sestru, ktorú uniesol sériový vrah. Film sa zrejme zaradí do rovnakej kategórie ako kultový Sedem od Davida Finchera.

AFTER DARK HORROR FEST 2
Ďalší snímok z festivalu hororových filmov má názov FROM WITHIN. Nezávislí horor z prostredia malého mestečka, kde mladé dievča získa strašidelné skúsenosti z svetom duchov. Režíserom je Phedom Papamichael (naozaj zaujímave meno), ktorý zatiaľ zbieral skúsenosti iba za kamerou a spolupracoval napríklad na filmoch 3:10 To Yuma alebo v najnovšom počine Olivera Stonea W.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára