štvrtok 21. januára 2010

Strašidelne krátke správy 2/2010

DUCHARINA OD SPOLUTVORCU SAW

Je začiatok roka a tak na nás hororový tvorcovia začínajú chrliť rôzne správičky o pripravovaných novinkách. Jednu z nich oznámil aj spolu producent a aj spolu tvorca hororovej série Saw, James Wan. Mimochdom tvorca aj veľmi slušného hororu Dead Silence. Jeho ďalším režisérskym príspevkom bude film THE FURTHER, ktorý bude rozprávať o rodine, ktorej člen, malý chlapec je v kóme a priťahuje rôzne nadprirodzené energie, ktoré skrz neho konajú zle, zatiaľ čo on je uväznený v temnote svojej mysle. Premiéra zatiaľ bližšie neuvedená.
James Wan

ŽIARA Z VESMÍRU ZNAMENÁ SKAZU

Bratia Colin and Greg Strauseovci, ktorí majú na svedomí film Alien vs Predator: The Requiem sa rozhodli zostať pri žánru sci-fi hororov a už chystajú novinku SKYLINE. Tá bude o partií ľudí, ktorích po neskorej párty prebudí žiariace svetlo z neba. To bude mať na svedomí zánik ľudskej populácie a tak sa tí čo prežili pokúsia zachrániť pred tajomnou smrtiacou žiarou. Dátum premiéry zatiaľ nieje určený.

POSLEDNÝ LOVECRAFT

Vo filme THE LAST LOVECRAFT: THE RELIC OF CTHULHU bude posledný člen rodu Lovecoftovcov zachraňovať svet pred príšerami z inej dimenzie. Zistí totiž, že príbehy napísané jeho predkom niesu žiadne báchorky na dobrú noc, ale holá a hlavne hrozivá skutočnosť. A tak sa spolu z dvomi kamarátmi púšťa do boja proti temným silám. Režíruje prakticky neznámi
Henry Saine. Film bude pojatý ako hororová komédia.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára