pondelok 11. januára 2010

Strašidelne krátke správy 1/2010

HONBA ZA SÉRIOVÝM VRAHOM
Novinka, ktorá výchádza začiatkom februára má názov RED RIDDING a jej hlavným motívom bude vyšetrovanie a zároveň aj pátranie po nebezpečnom sériovom vrahovi tzv, Yorkshirskom trhačovi, ktorý zabil v 70tych rokov v Anglicku 12 žien. Film bude pozostávať z troch na seba naväzujúcich častí od troch rôznych režisérov Juliana Jarrolda, Jamesa Marsha a Ananda Tuckera. Tí nám predstavia ako prebiehalo vyšetrovanie počas šiestich rokov.



ANIMOVANÉ PEKLO
Reč je o najnovšom animovanom horore DANTE´S INFERNO: AN ANIMATED EPIC. Dátum vydania 9. február. Film pôjde po stopách hry a bude rozprávať príbeh Danteho, ktorý hľadá svoju lásku Beatrice, no najprv bude musieť prekonať deväť kruhov pekla. Film vychádza na dvd. Režíruje Victor Cook.



SOCIÁLNY PRÍPAD
Tak možno nazvať aj problém muža v novom Britskom hororovom thrillery TONY. Ten je posadnutý akčnými filmami a akékoľvek zblíženie s okolím sa pre neho stáva fiaskom. Pre psychopata na to existuje jediná odpoveď - násilie a zabíjanie. V kinách po celej Británií sa film začína premietať začiatkom februára. My si asi budeme musieť spoľahnúť na iné zdroje, keďže z veľkou pravdepodobnosťou film do našich kín nezavíta.



TEMNÝ COWBOY
Na začiatok leta je pre fanúšikov nadprirodzena a komixu pripravená novinka JOHAN HEX. Film na základe komixovej postavy vymyslenej v 70tych rokoch o pištoľníkovy zo znetvorenou tvárou bude kombináciu westernu a hororu. V hlavnej úlohe sa predstavia Johs Brolin a Megan Fox. Uvidíme ako si stým poradí režisér Jimmy Hayward, ktorý má zatiaľ na konte animovaný film Horton a od neho je žáner hororového westernu na míle vzdialený.

zdroj: bloody-disgusting. com, youtube.com, horrormovies.ca, traileraddict.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára