nedeľa 17. januára 2010

Saw 6




SAW 6
USA, Kanada, Veľká Británia, Austrália, 2009, 90 min.
réžia: Kevin Greutert
obsadenie: Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell, Shawnee Smith
spoločnosť: Twisted Pictures
hodnotenie: ****** (6 z 10)

Do šiesteho dielu série Saw som vstupoval s rovnakou obavou ako pred rokom k piatemu dielu, a pred dvomi k štvrtému a tak ďalej. Keďže piaty diel mi pripadal dosť chaotický a aj znalcom bez pripomenutia predchádzajúcich dielom musel vytvoriť v hlavách pekný miš maš. Šestka sa napríklad od päťky líši väčšou prehľadnosťou a tím, ktorí si pre šiestym dielom nepozreli zvyšné Saw kvôli prehľadnosti, pomáhajú flashbacky zo zásadných udalostí predchádzajúcich dielov.
Pokiaľ ide o brutalitu a gore efekty, Saw si ponecháva svoj štandard a už úvodná scéna slabšie povahy donúti odvrátiť zrak.
Mark Hoffman (Costas Mandylor) pokračuje v prácach, ktorá začal Jigsaw. Tentoraz sa o jeho krutosti presvedčia zamestnanci poisťovne na čele s veľkým šéfom, ktorý bude musieť dokázať ako si váži život.
Saw teda pokračuje, séria, ktorá má asi rovnaký počet priaznivcov ako odporcov, ktorí namietajú umelosťou celej série. Tento rok čaká fanúšikov Saw o dôvod viac, aby sa na ďalší diel tešili. Sedmičká má totiž podtitul 3-D. Takže Let The Game Begin.
film nájdete na:
http://www.sosnito.sk/filmy-zahranicne/saw-vi-2009-bdrip-xvid-imbt/msg59220/
titulky:
http://www.titulky.com/Saw-VI-147668.htm

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára