pondelok 4. januára 2010

THE BOX


THE BOX
USA, 2009, 115 min.
réžia: Richard Kelly
obsadenie: Cameron Diaz, James Mardsen, Frank Langella, Gillian Jacobs, Celia Weston
spoločnosť: Drako Entertaiment
hodnotenie: ****** (6 z 10)

Na dvere rodiny Lewisových jedno ráno niekto zaklope. Keď otvoria dvere uvidia pred nimi krabicu. Zisťujú, že sa v nej nachádza zvláštny predmet s tlačidlom a informácia o tom, že čoskoro ich niekto navštívi. Tým niekto je záhadný muž Arlington Steward, ten im urobí ponuku. Ak stlačia tlačidlo niekto, niekde vo svete zomrie a oni tak získajú jeden milión dolárov. Na rozhodnutie majú 48 hodín. Čo sa teda stane? Ako sa stým vyrovnajú? A to najdôležitejšie, bude to mať pre nich následky? Lewisových čaká ťažké rozhodnutie, no okrem neho ešte aj niečo horšie.
Po dopozeraní filmu ma napadlo jedno slovo, a to zvláštne. The Box je zmesou thrilleru hororu a sci-fi, za ktorým stojí režisér Richard Kelly, stvoriteľ Donnieho Darka. A rovnakao ako Donnie Darko, aj The Box je divný film zasadený do prostredia 70tych rokov. Skvele budovaná atmosféra a množstvo otázok, toto vám hrozí po dopozeraní filmu, na druhej strane nás aspoň donúti trošku rozmýšľať. Tým, ktorí majú radi do puntíku vysvetlené konce a pointy radšej neodporúčam.
film nájdete na:
http://www.filestube.com/5a304ec6e4c6954b03e9,g/The-Box-2009-BRRip-LiNE-XviD-AC3-WHiiZz.html
titulky:
http://titulkari.com/index.php?option=com_rokdownloads&view=file&Itemid=148&id=264:the-box-2009-brrip-line-xvid-ac3-whiizz-cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára