utorok 12. januára 2010

Stepfather


STEPFATHER
USA, 2009, 101 min.
réžia: Nelson McCormick
obsadenie: Dylan Walsh, Sela Ward, Penn Badgley, Amber Heard

spoločnosť: Screen Gems
hodnotenie: ****** (6 z 10)

David Harris (Dylan Walsh) je na prvý pohľad obyčajný muž a tak niet divu, že čerstvo rozvedená Susan (Sela Ward), ktorá prežíva prelomové obdobie, si ho obľúbi a chystá sa s ním prežiť zbytok života. V tom čase prichádza z vojenskej školy domov jej syn Michael (Penn Badgley). Spočiatku si od maminej novej známosti udržiava odstup, no postupom času si predsa len nachádza cestu. Všetko sa však zmení Davidovým podozrivým správaním. Padá na neho jeho alter ego, ktoré má od sporiadaného otca rodiny poriadne ďaleko, David je totiž psychopatický vrah, ktorý si nevie nájsť tú správnu rodinu. Michaelovi a aj ostatným členom rodiny hrozí nebezpečenstvo.
Stepfather je remakom filmu z roku 1987 a dočkal sa aj ďalších dvoch pokračovaní. Nová verzia sa nijako nevymyká žánru a pevne kráča v šľapajách a požadovaných klišé. Divák už od začiatku vie o čo ide a iba sleduje správanie hlavného záporáka, ktorý musí kľučkovať medzi klamstvami a zároveň nadržiava rodine aby sa jej podarilo odkryť totožnosť nebezpečného muža. Film ničím extra neprekvapil, no na druhej strane sa ani nemá za čo hanbiť. Režisér Nelson McCormick doteraz pracoval hlavne pre televíziu a toto je jeho prvý veľký filmový počin.
film nájdete na:
http://www.best4you.sk/the-stepfather-2009-t95289.html
titulky:
http://titulkari.com/index.php?option=com_rokdownloads&view=file&Itemid=148&id=325:the-stepfather-2009-unrated-dvdrip-xvid-arrow-sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára