štvrtok 26. februára 2009

Strašidelne krátke správy 8/2009

SPOJENIE ČLOVEKA A ZVIERAŤA
O tom bude novy horor s názvom SPLICE, v ktorom dvaja vedci Adrien Brody a Sarah Polley pomocou nebezpečného experimentu spoja ľudskú DNA so zvieracou. Vytvoria tak nový organizmus Dren. Ten vyrastie v krásnu no zato veľmi nebezpečnú ženskú kreatúru. Režíruje Vincenzo Natali, ktorý sa vyšvihol skvelými filmami THE CUBE a CYPHER. Film by mal mať premiéru v septembri 2009.

REMAKE WESA CRAVENA
V roku 1972 natočil Wec Craven (tvorca napríklad Nočnej mory alebo trilógie Vreskot) horor o rodičoch, ktorých dcéra je zabitá bandou sociopatov. Keď sa to rodičia dozvedia vezmu spravodlivosť do svojích rúk. 13. marca ma premiéru remake filmu THE LAST HOUSE OF THE LEFT, kde figuruje Wes Craven už iba ako producent a réžiu zveril gréckemu nováčikovy Dennisovi Iliadisovi.

ZAMUROVANÁ
S týmto problémom sa bude musieť vysporiadať mladá inžinierka vo filme WALLED IN. Stará budova, ktorá ma byť zničená v sebe ukrýva nebezpečné tajomstvo o posadnutom architektovi, ktorý svoje obete ukryl v stenách budovy.
http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=2785
http://walledinthemovie.com/

KONIEC SA BLÍŽI
A zrejme aj nastane v béčkovom, nízkorozpočtovom horore EVILUTION. Ľudstvo ohrozí mimozemská toxická látka, ktorá premieňa ľudí v krvilačné beštie. Hrdinom príbehu je vedec Darren Hall. Film produkovali tí istí ľudia ako aj skvelý béčkový horor Dog Soldiers. Evilution získala aj dve nominácie na udeľovaní cien pre béčkové filmy a to za najlepší make up a najlepšiu výpravu. Trailer nájdete na oficiálnej stránke.
http://www.evilutionthemovie.com/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára