štvrtok 19. februára 2009

Strašidelne krátke správy 7/2009

TERROR V TATRÁCH
Áno je to tak, prvý Slovenský slasher horor FABRIKA SMRTI, začína mať reálnu podobu. Pôjde v ňom o partiu mladých turistov, ktorím bude v pätách psychopatický vrah. Vraj sa aj dozvieme prečo v Tatrách miznú turisti. Režisérom filmu je Gejza Dezors, jeho prácu sme doteraz mohli vidieť napríklad v markizáckom krimi seriály Mesto tieňov. Sme všetci netrpezliví a zvedaví. Pripájam odkaz na oficiálnu stránku.
http://www.furcafilm.sk/film/

AKO STRATIŤ ŠŤASTNÉ MANŽELSTVO
Sa dozvieme z psychologického, nízkorozpočtového hororu BLOOD RIVER. Príbeh troch ľudí zasadený do nehostinnej púšte. Podľa traileru to vyzerá na krvavo psychologickú jazdu. Uvidíme ako si talentovaný režisér Adam Mason, poradí z prostredím a minimom hercov. Svoje kvality už dokázal predchádzajúcimi dvoma filmami Devils Chair a The Broken. Trailer nájdete tu:
http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=2774

ZAPNÚŤ NAHRÁVANIE
Mám tým na mysli pokračovanie hororu REC 2, o ktorom som písal v predchádzajúcich strašidelných správach. Nedávno vyšiel prvý trailer, takže tu je:


BALKÁNSKA ZÓNA
Pri zombíkoch ešte zostaneme aby sme si predstavili ďalšiu novinku z názvom ZONE OF THE DEAD. Dvaja špičkoví agenti budú musieť spojiť svoje sily s kriminálnikom a bojovať tak proti rozrastajúcej sa tlupe zombíkov. Režisérmi filmu sú Milan Todorovic a Milan Konjevic

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára