piatok 30. januára 2009

Strašidelne krátke správy 4 / 2009

ŠTVRTÝ RESIDENT EVIL
Len nedávno prebehla internetom správička, že v Toronte sa začalo nakrúcanie štvrtého dielu RESIDENT EVIL, ktorého dej by sa mal odohrávať na Alijaške a v Tokiu. Scénar opäť píše Paul W.S.Anderson, ktorý režíroval prvý diel a k ostatným dielom napísal scenár. Do role hlavnej hrdinky by si mala vrátiť Milla Jovovich. Premiera je zatiaľ stanovená na rok 2010, takže na vybuchujúce hlavy zombíkov si ešte počkáme.

KOVOVÁ MASKA
Presne takú ma zabiják v novom horore nazvanom LAID TO REST. Zabiják využíva všelijaké špeciálne nástroje a podľa traileru je jasné, že ani krvou sa nešetrilo. Film by mal byť uvedený na DVD už čoskoro. Rešisér to z maskami vie veľmi dobre, keďže už spolupracoval na maskách k filmom ako QUARANTINE alebo RED SANDS či VACANCY.


ĎALŠÍ SEVERSKÝ POČIN
To, čo som tu spomínal v predchádzajúcich správičkách o Nóroch nebola náhoda, ich hororová scéna sa rozrastá o ďalší počin. Film nazvaný COLD PREY je o parte snowboardistov. Na jednom výlete si jeden z nich zlomí nohu a keďže sa stmieva a k autu to majú ďaleko rozhodnú sa prečkať noc v opustenom horskom hoteli, netušiac, že hotel nieje až tak opustený ako sa zdá. Pre režiséra Roara Uthauga je to debut.


ČO S VÍRUSOM CHRÍPKY
Práve s chrípkou a jej smrteľnými dopadmi na obyvateľov našej planéty budú mať dočinenia štyria priatelia, ktorí putujú zamorenou krajinou. Nenakaziť sa, zneje hlavné heslo dňa. No vo svete kde vírus číha na každom mieste to bude ťažké. Film má názov CARRIERS.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára