štvrtok 22. januára 2009

Strašidelne krátke správy 3/2009

ZMY SVOJE HRIECHY
Týmto sloganom sa prezentuje nový Fínsky horor z názvom SAUNA. Dvaja bratia v minulosti zabili mladé dievča. Odvtedy ich prenasleduje jej duch , aby sa ho zbavili rozhodnú sa očistiť svoje hriechy v saune nachádzajúcej sa na Fínsko-Ruskej hranici. Z traileru ide závan tajomna k čomu dopomáha aj zvolené prostredie nehostinnej prírody. Za filmom stojí Fínsky režisér Antti-Jusi Anttila, doteraz ma na rováši dobrodružné fantasy Večný bojovník. Film by sa v krátkom čase mal objaviť aj na tomto blogu. Na Slovenskú distribúciu môžeme s najväčšou pravdepodobnosťou zabudnúť.


PHOBIA Z LIETANIA
O niečom takom vypovedá Americká novinka o skupinke pasažierov, ktorá sa vydá na rutinný výlet malým lietadlom. Stane sa však to, že lietadlo sa dostane do búrkoveho mraku a cesta späť na zem ako aj možnosti prežitia sa komplikujú. Film má názov ALTITUDE.

KANIBALY Z ANGLICKA
Britský horor má tiež jedno zastúpenie v novinkách a to šťavnatý kúsok nazvaný GNAW. Skupinka dovolenkárov prichádza na Anglický vidiek pochutnať si na miestnych kulinárskych špecialitách, netušiac, s možnosťou, že aj aj oni sa môžu stať špecialitami na prestretom stole pre kanibalskú rodinu. Určite , ako aj trailer naznačuje, to bude riadne mäso.


ŠTYRIA JAZDCI APOCALYPSY
Aj o nich bude krimi horor THE HORSEMEN. Dennis Quaid hrá detektíva, ktorý rieši sériu bizarných vražd. Postupne ako napreduje vo vyšetrovaní zisťuje veľké spojenie so svojou minulosťou. Režíruje Jonas Akerlund, ktorý doteraz natáčal video filmy pre známich hudobných umelcov ako napríklad Mobyho, Madonnu či Metallicu. Come and See.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára