streda 26. novembra 2008

Strašidelne krátke správy 5/2008


STRAŠIDELNÝ GRIMMOVCI

Russell Mulcahy, režisér filmu posledného dielu Resident Evil , prehlásil, že mnoho hororových praktík je prevzatých z diel bratov Grimmovcom, ktoré prekypujú strašidlami a tajomnom. Práve na základe tejto myšlienky sa rozhodol natočiť film o rodine, ktorá sa nasťahuje do malého mestečka, kde strašia postavy z diel bratov Grimmovcov. Bude sa to volať veľmi jednoducho GRIMM.

SOM LEGENDA

Nie teraz nechcem hovoriť o sebe, ale o pokračovaní apokalyptického sci-fi I AM LEGEND s Willom Smithom. Práve on bol aj iniciátorom toho aby sa natočilo pokračovanie, ktoré sa bude odohrávať pred prvým filmom. Réžiu by mal mať tak ako v prvom diely z na starosti Francis Lawrence, ktorý je zodpovedný aj za skvelého Constantina.

UKRADNÚ NÁM ZEM?

Už v prostriedku decembra sa to dozvieme v dlho očakávanom sci-fi THE DAY EARTH THEY STOOD STILL. Keanu Reeves sa predstaví ako mimozemšťan pokúšajúci zachrániť zem. Keďže ľudstvo svojimi vojnami ohrozuje mier v celom vesmíre, musia sa urobiť opatrenia a možno aj také, ktoré vymažu planétu zem. Okrem Reevesa uvidíme Jennifer Connelly alebo Kathy Bates. Réžiu zverili mladému talentu Scottovi Derricksonovi, okrem iného natočil aj skvelý thriller V moci diabla. Slovenská premiéra je ohlásená na 11.12.2008

trailer:

http://www.csfd.cz/film/209089-den-kdy-se-zastavila-zeme-day-the-earth-stood-still-the/videa/?trailer_select=3

SAM RAIMI SA VRACIA

Myslím tým, že sa vracia späť k hororu. Jeno najnovší počin sa bude volať DRAG ME TO HELL a bude o žene, ktorá sa musí vysporiadať s temnou kliatbou. Po sérii Evil Dead sa konečne fanúšikovia dočkali od Raimiho aj niečoho iného ako Spidermana. Film by mal mať premieru 29. mája 2009.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára