streda 19. novembra 2008

Strašidelne krátke správy 4/2008

ORIGINÁLNE MONŠTRUM
Pevne verím, že aj k nám sa dostane malý nízkorozpočtový hororík SPLINTER. Zopár jednotlivcov uviazne na zapadnutej benzínovej pumpe kde ich terorizuje niečo neznáme. Film ma na starosti začínajúci režisér Toby Willkins , ktorý doteraz pracoval pre televíziu a okrem toho natočil aj zopár dokumentov. V Amerike vychádza film na DVD začiatkom roka 2009 u nás zatiaľ nie je plánovaná ani distribúcia v kinách.

AMERIČANIA ZNOVA PRERÁBAJÚ
Tentokrát ide o prerábku korejského hororu A TALE O TWO SISTERS. Príbeh o sestrách, ktoré prichádzajú domov z psychiatrickej liečebne. Doma ich čaká macocha , ale aj otec z hrozným tajomstvom. Americký remake bude mať názov THE UNINVITED. Režírujú bratia Tom a Charles Guardovci.
linka na trailer:
http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=2152

TRETIA HOSTINA
Tí, ktorým sa páčila nechutnosť FEAST a FEAST 2 – THE SLOPPY SECOND sa iste potešia, pretože vo februári ma premiéru tretí diel z názvom FEAST 3 – THE HAPPY FINISH. Podľa názvu ide zrejme už o poslednú časť. Pre nezasvätených ide o partiu ľudí, ktorá bojuje proti hnusným krvilačným beštiam. Predchádzajúce diely odporúčam je to skvelá zábava. Trojka prichádza na trh začiatkom roka 2009.

KAYAKO ZNOVA NA SCÉNE
Keby niekto nevedel kto to je Kayako tak pripomeniem, že je to tá bleda pani z čiernymi vlasmi, ktorá strašila v Grudge a Grudge 2 a teraz bude strašiť aj v treťom diely, áno hádate správne , bude sa to volať GRUDGE 3. Jej chrapľavé zvuky sa presunú z tajomného domu do Chicagskeho apartmánu kde straší jednu rodinu. Režíruje už vyššie zmieňovaný Toby Willkins a o produkciu by sa mala postarať tak ako v predchádzajúcich dieloch produkčná spoločnosť Sama Raimiho. Premiera február 2009.
linka na trailer:
http://www.bloody-disgusting.com/bdtv/Player.php?id=2312

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára