streda 12. novembra 2008

Hrôzostrašne krátke správy 3/2008

JOE DANTE SA VRACIA K HORORU
Stvoriteľ kultového sci-fi comedy hororu Gremlins ohlásil dve hororové premiery. Na rok 2009 to bude BAD OUT OF HELL, film o ktorom zatiaľ veľa neviem, teda okrem názvu a druhou THE HOLE (nemýliť si s Britským hororom podobného názvu). Pôjde o príbeh slobodnej matky, ktorá sa s dvoma synmi nasťahuje do nového domu a v pivnici nájde hrôzostrašnú dieru, aspoň takto to popisuje oficiálna správa. Film by mal mať premiéru až v roku 2010.
Postery k filmu The Hole si pozrite tu:
http://www.bloody-disgusting.com/news/14217


SCENÁRISTA BLADEA A BATMANA REŽÍRUJE
David S.Goyer , veľmy dobrý scenárista, ktorý sa podpísal pod také filmy ako Blade či Batman Begins, opäť zasadol na režiséersku stoličku aby nám dokázal, že vie filmy nielen písať , ale aj točiť. Doterajšie jeho filmové počiny boli strhané kritikou aj divákmi (Blade Triniti, The Invisible) Na budúci rok sa do kín dostane jeho prvý čistokrvný horor z názvom THE UNBORN. Príbeh je o mladej žene, ktorú kontaktuje duch malého chlapca, faganovi sa totiž zachcelo jej telesnej schránky. Z hercov stojí za zmienku Gary Oldman. U nás by sa mal film objaviť niekedy na jar 2009.
Trailer:
http. ://www.csfd.cz/film/239567-unborn-the/videa/

DUCHARINA NA OBZORE
V týchto dňoch začína natáčanie mystery thrilleru v hlavnej úlohe s Christinou Ricci a Liamom Neesonom. Stručný dej popisuje príbeh mladej ženy, ktorá uviazne medzi životom a smrťou a rozhoduje sa na ktorú cestu sa vydá. Musí však brať do úvahy aj čas rozhodovania, keďže to musí stihnúť do svojho pohrebu, ktorý sa nezadržateľne blíži. Scénar a aj réžiu ma na svedomí poľská rodáčka Agniezska Wojtowicz – Vosloo. Premiera ešte nie je ohlásená.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára