štvrtok 6. novembra 2008

Hrôzostrašne krátke správy 2/2008

ĎALŠIE ZNOVUZRODENIE DRACULU
Pred nedávnom sme mohli postrehnúť trilógiu Dracula 2000, ktorá sa snažila o modernejší pohľad na slávnu hororovú postavu. Vnuk Brama Stokera, autora kultového diela spísal pokračovanie pôvodného diela a už sa premýšľa o sfilmovaní o ktoré sa postará Jan De Bont (Nebezpečná rýchlosť, Tomb Raider)

BÉČKOVÝ SLASHER V 3D
Režisér už vyššie zmieňovanej trilógie Dracula 2000, Patrick Lussier natočil 3D prerábku vyvražďovačky z 80tich rokov MY BLOODY VALENTINE o baníkovi, ktorý sa rozhodol pomstiť sa za minulosť práve na sviatok zamilovaných. Premiéra v USA začiatok roka 2009 u nás zatiaľ nestanovená.
Pozrire si trailer:
http://www.csfd.cz/film/239826-my-bloody-valentine-3d/trailer/

ROMERO TOČÍ ĎALŠÍCH ZOMBÍKOV
Praotec všetkých zombie George A. Romero, momentálne pracuje na ďalšom zo svojich zombie hororov, ktorý zatiaľ ešte nemá názov. Dej sa bude točiť okolo obyvateľov jedného amerického ostrova, ktorích budú strašiť zombici pôvodných obyvateľov z minulosti. Dohady o tom, že by sa to mohlo volať Island of The Dead boli vyvrátené, takže si budeme musieť počkať aj na názov aj na oficiálne ohlásenie premiéry.

MICHAEL CRICHTON PODĽAHOL RAKOVINE
Dňa 5.11.2008 zomrel Michael Crichton po ťažkom boji z rakovinou. Autor filmových diel JURSKÝ PARK, GUĽA, KONGO alebo seriálu POHOTOVOSŤ , okrem písania sa venoval aj prednášaniu antropológie na Cambridgskej univerzite. Filmovému svetu bude za ním smutno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára