streda 29. apríla 2009

Strašidelne krátke správy 16/2009

SEZÓNA ČARODEJNÍC
Alebo v originály SEASON OF THE WITCH. To je názov pripravovaného výpravného hororu, odohrávajúceho sa v 14. storočí. Skupinka rytierov má za úlohu dopraviť do kláštora ženu podozrivú z čarodejnictva. Režírovať bude Dominic Sena (60 SECONDS, SWORDFISH), v hlavnej úlohe uvidíme Nicolasa Cagea a Rona Hellboya Perlmana.

ŠPANIELSKÝ PAINTBALL
Príbeh o ôsmich cudzincoch, ktorí sa v temnom lese ponoria do tejto adrenalínovej zábavky. Za krátky čas však zisťujú, že niekto zmenil pravidlá a PAINTBALL sa stáva bojom o život. Španieli nás chcú opäť prekvapiť s niečim originálnym a trailer nasvedčuje, že sa máme na čo tešiť.

KANIBALSKÝ BRATIA PO TRETIE
Pred nedávnom som písal o pokračovaní vyvražďovačky WRONG TURN 3: LEFT FOR DEAD, vonku už je aj prvý trailer, no ktorom si môžete pochutnať.

ŽENY V OHROZENÍ
Práve o nich rozpráva nový Britský horor nazvaný BANE. Pekne krvavý film o štyroch ženách, ktoré sa prebudia v jednej miestnosti s amnéziou a čoskoro im dochádza, že za to všetko môže záhadný muž v maske, ktorý má s nimi svoje krvavé plány. Podľa traileru pôjde o niečo pre silnejšie povahy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára