štvrtok 9. apríla 2009

Strašidelne krátke správy 14/2009

TEMNO V LESE, TEMNO V MYSLI
Nový psychologický horor z názvom DARK WOODS rozpráva príbeh manželského páru, ktorý sa presťahuje do opustenej chate v lese. Manželke sa začne zhoršovať psychický stav a pomaly upadá do demencie. Do ich života zasiahne aj tajomné mladé dievča a v nebezpečenstve je aj manžel. Vzhľadom na prostredie a aj na zápletku môžeme očakávať psychologickú spleť, v ktorej sa dúfam budeme môcť dobre vyznať. Režisérom je Michael Escobedo.

PÁRIK V OHROZENÍ
Ďalšia variácia na tému dvaja, neznáme prostredie a monštrá má názov THE TREK. Čerstvý manželský párik, si chce užiť spoločné chvíle strávene v divočine, no namiesto radovánok ich bude čakať boj o prežitie z neznámymi krvilačnými kreatúrami. Tvorcovia sľubujú krv a brutalitu. Režisérkou filmu je Lola Wallace, ktorá už má aké také skúsenosti hlavne s post produkcoiu niektorých nízkorozpočtových thrillerov.

KRABICA BOHATSTVA A SMRTI
Zo zaujímavým námetom prichádza tvorca dnes už kultového filmu Donnie Darko, Richard Kelly. Vo filme s názvom THE BOX, budú Cameron Diaz a James Mardsen riešiť nepeknú dilemu. Neznámi cudzinec im podaruje krabicu, na ktorej je kombík. Keď dotyčná osoba stlačí gombík prinesie jej to 1 milión dolárov, zároveň však niekde inde vo svete vďaka tomu zomrie človek. Manželia si tak budú musieť vyriešiť svoje priority a my fanúšikovia sa môžeme tešiť ako si s tým poradia. Premiéra je stanovená na november 2009.

HRA BIOSHOCK VO FILMOVEJ PODOBE?
Dnes už legendárna akčná hra BIOSHOCK o podmorskom meste plnom mutantov a všelijakej inej hávede sa možno dočká aj filmového spracovania. Zopár viet o tom povedal aj možný režisér Gore Verbinský, ktorý skvele previedol Japonský KRUH na Americkú verziu a potom zahviezdil s trilógiou o Pirátoch s Karibiku. Verbinský dostal ponuku na natočenie štvrtého dielu Pirátov, ktorú odmietol a radšej sa priklonil k hernej adaptácii Bioshocku. Tak teda, želáme mu veľa šťastia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára