piatok 24. decembra 2010

Trapped Ashes



TRAPPED ASHES
USA, Japonsko
2006, 105 min.
réžia: Sean C. Cunningham, Joe Dante, Ken Russel, John Gaeta, Monte Hellman
obsadenie: Henry Gibson, Lara Harris, Scott Lowell, Jayce Bartok, Rachel Veltri
hodnotenie: 6,5/10

Skupina ľudí, ktorí sú na exkurzii vo filmových štúdiach, presvedčí sprievodcu aby im dovolil nazrieť do strašidelného domu. Návštevníci v ňom zablúdia a aby sa dostali von, rozhodnú sa rozprávať si strašidelné príbehy.
Poviedkové horory sú moja krvná skupina a preto je aj moje hodnotenie v celku nadpriemerné, príbehy síce niesu nejak inovatívne natočené, no určite sú originálne. Podpísali sa pod nich režiséri, producenti či tvorcovia špeciálnych efektov, ktorí majú s hororom a sci-fi bohaté skúsenosti.
"THE GIRL WITH THE GOLDEN BREASTS"
Mladá žena sa pokúša preraziť vo filmovom priemysle, no veľmi sa jej nedarí a tak si dá od dosť pochybného doktora zväčšiť prsia a nebudú to len tak hocijaké prsia. Musia sa totiž živiť krvou.
"JIBAKU"
Manželský pár je na výlete v Japonsku a keďže manžel sa venuje viac práci ako oddychu, jeho žena stretáva tajomného muža. Onedlho vystvitne, že muž experimentoval s pekelnými silami a žena je uväznená v podsvetí.
"STANLEY´S GIRLFRIEND"
Do života dvoch priateľov, filmárov vstúpi osudová žena, stále plná energie a vášne. Postupne ich psychicky vyčerpáva a ničí ich priateľstvo. Kto v skutočnosti je táto tajomná kráska?
"MY TWIN THE WORM"
Žena čakajúca dieťa sa okrem dobrej správy dozvie aj tu zlú. Okrem dieťaťa žije v jej lone aj červ, ktorý musí vyrastať so svojim dvojčaťom. Čo však potom keď s narodí?
nájdete na:
titulky:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára