sobota 18. decembra 2010

Terror Tract



TERROR TRACT
USA, 2000
96 min.
réžia: Lance W. Dreesen, Clint Hunchison
obsadenie: John Ritter, David DeLuise, Allison Smith, Wade Williams, Bryan Clarston
spoločnosť: Giant Leap Entertaiment
hodnotenie: 7,5/10

John Ritter ako realitný agent prevádza svojich klientov skrz domy, na jednom z amerických predmestí. Každý dom má však svoje tajomstvo a tak počas troch návštev budeme sledovať tri poviedky o predošlých udalostiach v jednotlivých domoch.
"NIGHTMARE"
Neverná manželka a jej milenec pri hádke zabijú manžela a rozhodnú sa celú vec ututlať. No žena po nociach nemôže spávať, sníva sa jej, že si po ňu príde nebohý manžel zo záhrobia. Je to naozaj iba sen? Nočná mora?
"BOBO"
Do života šťastnej rodinky vstúpi opica. Malé dievčatko ju jedného dňa nájde na strome a hneď sa s ňou skamaráti. Otec tu chvíľu toleruje, ale potom keď zistí čo je opica zač, snaží sa ju z domu dostať. To však bude oveľa ťažšie než sa dalo predpokladať.
"COME TO GRANNY"
K psychiatričke príde mladý chlapec so zaujímavým problémom. Neďaleko zabíja vrah žien, ktorý si hovorí Grannykiller a chlapec sa snaží psychologičke vysvetliť, že všetky vraždy vidí predtým než sa stanú.

Príjemný poviedkový horor ma potešil, aj keď zo začiatku (prvá poviedka) sa to iba rozbieha, ďalšie dva príbehy už pritlačia na pílu. Najlepšie u mňa z celej trojice vyšiel prostredný príbeh o malej opici. Zaujímavý je aj záver celého filmu, keď sa odhalí v plnej kráse aj realitný agent.
nájdete na:

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára