utorok 7. decembra 2010

COMING SOON.... 6/2010

Blíži sa záver roka a s ním aj posledné ohlasované projekty, pripomeňme si niektoré z nich.

Režisér Victor Garcia (Mirrors 2, Return To House of Haunted Hill) už pilne pracuje na ďalšom filme, bude ním HELLRAISER: RELEVATIONS. Tentokrát to budú dvaja priatelia, ktorý vypustia Pinnheada zo samotného pekla a on sa stane pánom ich bolesti. Posledné pokračovania, neboli nejak obzvlášť kvalitné, som zvedavý čo vyvedie Garcia. Jeho Mirrors 2 neboli až tak zlé ako som si pôvodne myslel.

Nepotrvá dlho a vyrútia sa na nás nejaké tie horory zo sekcie After Dark Origins. Jedným z nich bude aj sci-fi horor 51. Dej sa bude odohrávať na známej utajovanej základni Area 51, kde ľudia ukrývajú nejakých tých mimozemšťanov. Zopár reportérov dostane prístup do tohto tajomného komplexu. Mimozemšťania však hodlajú túto návštevu využiť na svoj útek a určite použijú všetky dostupné prostriedky. Réžiu ma na starosti Jason Connery, ktorého The Devils Tomb, príliš nezaujalo.

Briti a Íri momentálne pracujú na hororovej komédií GRABBERS. Tvorcovia sa vyjadrujú, že pôjde o niečo také ako keby sme skĺbili Tremors a Gremlins. Ako to už pri podobných filmoch býva, dej sa odohráva v malom mestečku, kde budú musieť ľudia čeliť monster hrozbe a hlavnými hrdinami sa stanú miestny loosery.
Režíruje ír Jon Wright (Tormented)

zdroj: bloody-disgusting.com, csfd.cz, liveforfilms.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára