utorok 14. decembra 2010

COMING SOON....7/2010

Po prvú novinku sa zastavíme v Európe. Je ňou francúzsky hororový thriller FORBIDDEN HOUSE. Benedict a Claire majú za úlohu predať dom Benedictinho brata, ktorý v ňom nedávno spáchal sebevraždu. Už prvú noc má Claire obavy a tušenie, že v dome niesu sami. Režíruje Helene Angel.

Fantasy epos Stephena Kinga THE DARK TOWER bude mať aj filmovú podobu.
Príbeh tajomného Gunslingera, ktorý prechádza zdevastovanou postapocalyptickou krajinou hľadajúc čiernu vežu, bude režírovať Ron Howard (Čistá duša, Šifra majstra Leonarda, Anjeli a démoni). Na scenári sa samozrejme bude podieľať aj majster King a keďže ide o naozaj epické dielo, chystá sa celá trilógia a aj TV seriál. Všetko to zastreší štúdio Universal Pictures. Tá horšia správa je, že sa na toto všetko ešte poriadne načakáme, premiéra je naplánovaná na 17.5.2013

John Cusack si zahrá E.A. Poea v novom thrilery THE RAVEN. Ten bude spolupracovať s vyšetrovateľom Ewanom McGregorom, pátrajúcim po sériovom vrahovi, ktorý uniesol Poeovu snúbenicu. Režíruje James McTeigue (V ako Vendeta, Invázia). Premiéra nie je zatiaľ bližšie určená.


zdroj: bloody-disgusting.com, csfd.cz, imdb.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára