štvrtok 30. júla 2009

Strašidelne krátke správy 28/2009

THE HILLS RUN RED
29. septembra má dvd premiéru horor z názvom THE HILLS RUN RED, o ktorom tu už nejaké to info padlo. Skupinka mladých filmárov sa rozhodne dotočiť krvavý horor, ten je však až príliš skutočný na to aby ho prežili. Vonku už je prvý trailer.


ŽARTÍK S NÁSLEDKAMI
Novinka SORORITY ROW je remakom hororu z roku 1983 House on Sorority Row. Príbeh sa točí okolo skupinky dievčat, ktoré si vystrelia z jedného neverného mladého muža. Náhoda však spôsobí, že zomiera mladé dievča. Skupinka sa rozhodne za vraždou zahladiť stopy, no existuje niekto kto je proti tomu. Slasher veľmi podobný filmu Viem čo ste robili minulé leto.


VRAŽDA V ANTARKTÍDE
Práve tento zločin musí v tomto nehostinnom a mrazivom kraji rozlúštiť policajtka, ktorú hrá Kate Beckinsale. Vražda však nieje to jediné čo ju bude trápiť, keďže Antarktída má svoje vlastné tajomstvá a prežiť v konfrontácií s nimi nebude ľahké, uvidíme vo filme WHITEOUT. Režíruje Dominic Sena (60 Seconds, Swordfish).


HALLOWEENSKA POCHÚŤKA
Tento sviatok si berie ako vzor nový ambiciózny horor TRICK 'R TREAT, ktorý v sebe zahŔňa štyri hororové príbehy, ktoré sa navzájom prelínajú a tak budeme sledovať osudy chlapíka, ktorý má v noci druhú tvár sériového vraha, panny, ktorá jednej halloweenskej noci nájde pre seba prvého milenca, o nešťastnom žarte teenagerov a žene, ktorá bude riešiť problémy so svojím manželom. Podľa traileru to vyzerá na pekný chuťou natočený horor.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára