streda 8. júla 2009

Strašidelne krátke správy 26/2009

ŽEBY ĎALŠÍ HOROROVÝ HIT?
Hororové internetové servery momentálne píšu veľmi často o novom filme nazvanom THE COLLECTOR. Film od scenáristov hororových sérií SAW a FEAST bude o mužovi, ktorý musí svoju rodinu zachrániť o šialenca, ktorý pre neho pripravil bludisko plné pascí. Film ma premiéru 31. júla. Režisérom je Marcus Dunstan.


FRANCÚZSKA HORDA
Pred časom som tu písal o novo pripravovanom francúzskom zombie horore THE HORDE o policajtoch a gangstroch, ktorý v jednej priemyselnej budove budú musieť spojiť svoje sily aby bojovali proti mäsožravým kreatúram. Konečne je vonku aj trailer, ktorý vyzerá naozaj drsne.


NEDOTOČENÝ FILM
Reč o novej dvd novinke, ktorá ma premiéru 29. septembra 2009 a má názov THE HILLS RUN RED. Príbeh je o partií ľudí, ktorí sa ocitnú v zapadnutom kraji, kde hodlá istý filmový fanatik natočiť svoj nový slasher a oni boli vybraný ako herci. Režíruje
Dave Parker.

UPÍRSKA AKCIA
Akčný horor z názvom THE BLOOD"THE LAST VAMPIRE je natočený podľa kultového manga comixu a je príbehom dievčaťa známej ako Saya, ktorá je tajne podporovaná vládou aby zabíjala vampírov a iných démonov, ktorý škodia ľudstvu. Takže na chvíľu zabudnite na Bladea aj na Buffy a vychutnajte si trailer.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára