utorok 14. júla 2009

Strašidelne krátke správy 27/2009

NÁKAZA SA ŠÍRI
Možno si ešte pamätáte na zaujímavý hororový počin z roku 2002 Cabin Fever, natočený režisérom Eli Rhotom. Onedlho uzrie svetlo sveta pokračovanie s názvom CABIN FEVER 2: SPRING FEVER. V dvojke sa vražedný vírus dostane z lesa von a to konkrétne na jednu strednú školu a vrcholiaci maturitný ples. Režíruje Ti West, od ktorého tento rok uvidíme aj The House of The Devil.

HMYZ OVLÁDOL SVET
Pekne béčkovo vyzerá aj najnovši počin režiséra Kyle Rankina s názvom INFESTATION. Film je podľa serveru bloodydisgusting.com kombináciou filmov 28 Dní a Súmraku mŕtvych. Svet ovládnu trošku väčšie chrobáky a tak skupinka tých čo prežili bojuje o svoje miesto na zemi. Je zrejme že tvorcovia to berú ako poctu, hmyzieho subžánru hororu, takže ani humor nebude chýbať. Premiéra 13.10. 2009. Pozri trailer týždňa.

SCORSESEHO HOROR
Táto správička a aj trailer sú vonku už dlhšie obdobie, no na tomto blogu som nejaké info o tomto filme dlžný. Takže film sa volá SHUTTER ISLAND a hlavným hrdinom je Teddyho Danielsa (Leonardo Dicaprio), ktorý prichádza do istého nápravného zariadenia na ostrove Shutter vyšetrovať zmiznutie jednej chovankyne. Počas tohto obdobia vypukne na ostrove vzbura a trestanci prerušia akékoľvek cesty vedúce vonku z ostrova. Režíruje pán režisér Martin Scorsese.


SHORT HORROR
A ako malý bonus jeden z najlepších hororových kraťasov za rok 2008, s názvom TREEVENGE. Jeden pokojný vianočný večer nám vianočné stromčeky pripravia prekvapenie :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára