pondelok 29. decembra 2008

TV HORROR SERVIS 1.1. - 4.1.2009

Prvé dni nového roku televízie ponúkajú hlavne béčkové horory, v niektorých prípadoch by som dokonca zišiel ešte o jedno písmenko v abecede nižšie. Zo Slovenských televízii vypichnem Markízu, ktorá ponúka OSPALÚ DIERU od Tima Burtona. Vizuálne veľmi zaujímavé prevedenie legendy o bezhlavom jazdcovi v hlavnej úlohe s Johny Deepom. Jeden zaujímavý filmík uvedie aj kábelová televízia Film + s názvom RIDDING THE BULLLET film natočený podľa románu Stephena Kinga o chlapcovi, ktorý sa ponáhľa za svojou chorou matkou, no počas cesty domov pri ktorej stopuje a je konfrontovaný minulosťou. Vodič ktorý ho vezme zo sebou nie je obyčajným vodičom. Podrobnejší zoznam filmov je tu:

RIDDING THE BULLET (Jazda na strele)

FILM+, štvrtok 1.1- 23:40, piatok 2.1 – 01:25

SLEEPY HOLLOW (Ospalá diera)

MARKÍZA, štvrtok 1.1.- 23:20

RAVENOUS (Dravci)

TV JOJ, sobota 3.1. – 23:45

Zaujímavá európska produkcia, ktorá Vás naučí jedno a to , že jesť ľudské mäso je zdravé no návykové. V hlavnej úlohe Guy Pearce

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=JO98NMMgp0Y

EL MUERTO (Mrtvý)

FILM+, sobota 3.1. – 01:05

Diego sa zahráva so smrťou dovtedy kým nezahynie pri autonehode. No namiesto pokojného posmrtného života je vyslaný Bohom smrti šíriť na zem zlo. Tvorcovia nevyužili zaujímavý námet a tak film presiaknutý nudou veľmi nezaujme.

TERROR VISION (Kto z koho)

TV JOJ, nedeľa 4.1. – 01:10

V prvom rade naozaj unikátny preklad filmu. Chlapík si kúpi satelit ale nejako sa mu nevydarí inštalácia a tak privolá monštrum z vesmíru, ktoré postupne likviduje členov rodiny. Klasické béčko z 80tich rokov. Možno stojí za pokus pobaviť sa.

Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=TxkELa9w2j4

CUBE 2:HYPERCUBE (Kocka 2)

FILMBOX, nedeľa 4.1. – 00:45

Kritikou veľmi pomliaždené pokračovanie skvelého nízkorozpočtového hororu THE CUBE.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára