pondelok 8. decembra 2008

Strašidelne krátke správy 6/2008

NEZVRATNÝ OSUD NA ŠTVRTU
Zopár teenagerov sa znova vyhne pani Zubatej, ale ako to už poznáme aj z predchádzajúcich dielov aj tak ich nakoniec dostane. Po leteckej katastrofe, hromadnej autonehode a nešťastí v lunaparku sa po štvrtý krát stane niečo nepekné na pretekoch rýchlych aut. FINAL DESTINATION 4 režíruje tvorca druhého dielu David R. Ellis, mimochodom minulý rok nás zabávali jeho SNAKES ON THE PLANE. Priznáva, že je režisér béčkových filmov, takže to možno bude slušná tzv. Brain Off zábava. Americká premiéra je 14. augusta 2009.

OD ELFOV K DUCHOM
Režisér Peter Jackson sa zo Stredozeme presunie do nadprirodzena. Začiatkom roka , začína nakrúcať svoj mysteriózny projekt nazvaný THE LOVELY BONES. Príbeh sa točí okolo 14 ročnej dievčiny, ktorá je brutálne zavraždená. Po smrti sa dostane do neba, odkiaľ sleduje osud svojich blízkych , ale aj osud vraha, ktorý sa chystá znovu vraždiť. Z hereckého obsadenia vyčnievajú Mark Wahlberg, Rachel Weisz a Susan Sarandon. Na premiéru si ešte počkáme, tá Slovenská bude 17.9.2009

ANIMOVANÝ RESIDENT EVIL
Minulý týžden sa veľmi prekvapujúco objavil film RESIDENT EVIL – DEGENERATION. Nejde o pokračovanie hraných filmov s Milou Jovovich, ale o počítačovo animovanú verziu o ktorú sa postarali Japonci. Odohráva sa sedem rokov po katastrofe v Racoon City, ktoré bolo zamorené zombíkmi. Film je určený predovšetkým fanúšikom pôvodnej počítačovej hry.

AFTER DARK HORROR FEST
Od 9 – 15.1 2009 bude už tretí ročník festivalu nezávislých hororových filmov. S podtitulom 8 films to die for. O priazeň hororových fanúšikov bude súperiť 8 filmov od mladých začínajúcich tvorcov. Kvalita filmov po minulé ročníky bola kolísajúca, ale z tohto festivalu už vzišli aj naozaj podarené kúsky. O jednotlivých filmoch Vás samozrejme budem priebežne informovať na svojom blogu. Pre viac info klikni na:
http://www.horrorfestonline.com/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára