utorok 16. februára 2010

Strašidelne krátke správy 6/2010

KTO VYRIEŠI ZÁHADU?

V roku 1940 v jednom malom mestečku v Novom Anglicku opustilo 527 ľudí svoje domovy a stratili sa v lese na neznámej trase. Po nejakom čase našli vyše 300 ľudí mŕtvych, zvyšní ľudia sa doteraz nenašli.V roku 2008 malá skupinka výskumníkov prichádza do mestečka aby odhalila miestne tajomstvo a možno tak odvrátila záhadu. Novinka nesie názov YELLOWBRICKROAD. Režíruje dvojica Jesse Holland a Andy Mitton.
oficiálna stránka: http://yellowbrickroadthemovie.com/

SLNEČNICA

Novinku, ktorú by podľa serveru bloody-disggusting.com mal režírovať hororový veterán Wes Craven (Nightmare on Elm Street, Scream) bude mať názov SUNFLOWER a bude sa točiť okolo ženy, ktorá nieje veľmi spokojná zo svojím životom a snaží sa od neho utiecť. To využije zvrátený profesor, ktorý ju unesie a uväzní do svojich bujných fantázií. Tak uvidíme, či sa Wesovi na staré kolená podarí vystrašiť hororových fans.

V PLECHOVKE

Tak nejako sa určite budú cítiť piati muži, ktorí počas druhej svetovej vojny uviaznu v tanku a budú musieť bojovať proti neznámemu nepriateľovi. Už podľa prostredia je jasné, že klaustrofóbici by sa snímku mali vyhnúť a ako sľubuje režisér Peter Briggs, pôjde o naozaj strašidelnú záležistosť. Snímok sa volá PANZER 88 a hádam sa v bližšej dobe pozrieme aj na nejaký trailer.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára