utorok 9. februára 2010

Strašidelne krátke správy 5/2010

DOM (ZLÝCH) SNOV

Naozaj hviezdne obsadenie bude mať nový hororový thriller DREAM HOUSE režiséra Jima Sheridana (V mene otca). Objavia sa v ňom Daniel Craig, Rachel Weisz a Naomi Watts. Príbeh sa bude točiť okolo rodiny, ktorá sa, ako ináč presťahuje do novučičkého domu v malom meste. Netrvá dlho a rodina zisťuje, že dom ma svoje tajomstvo. Možno trochu otrepaná téma, no uvidíme. Film produkčne zastrešilo štúdio Universal.

VRÁTNIK

Guru španielskeho hororu Jaume Balagueró (Temnota, Fragiles, Rec 1,2) stojí za novinkou FLATMATE. Hlavnou postavou bude osamelý vrátnik Marcos, ktorý pozoruje životy nájomníkov v jednom obytnom dome. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa nekrmil zlobou a ich nešťastím. Jedna z obyvateliek, vždy vysmiata a šťastná Clara, sa stáva jeho objektom. Bude sa jej snažiť čo najviac znepríjemniť život. Ale...áno vo všetkom je nejaký háčik.

HORROR HOUSE

V poslednej dobe ako keby sa vrece roztrhlo z kadejakými strašidelnými domami a samozrejme každý z príbehov sa drží nejakej skutočnej udalosti. Inak to nebude ani v novom horore THE APPARATION. Všetko ma však niekde svoje korene a strašenie mladého páru, ktorý vo filme vystupuje, ich má zrejme na vysokej škole, kde existuje spojenie s nejakým experimentom. Režíruje debutant Todd Lincoln.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára