štvrtok 3. septembra 2009

VISITORS - Dark Angel / Temný anjel



DARK ANGEL
USA, 1990, 91 min.
réžia: Craig R. Baxley
obsadenie:
Dolph Lungren - Jack Caine
Brian Benben - Agent Smith
Matthias Heus - Talec
Betsy Brentley - Diane
spoločnosť: Vision International

Začiatkom 90tych rokov na nás spoločnosť Intersonic chrlila jedno béčko za druhým. Pamätníci, v tom čase hladný po americkej produkcii to určite potvrdia. Medzi ne určite patril aj video hit tohto obdobia Dark Angel.
Na zemi pristane mimozemský drogový dealer (Matthias Heus), ktorý získava od ľudí endorfín. Práve ten je na jeho planéte veľmi vyhľadávanou drogou. Endorfín získa tak, že najprv svoje obete predávkuje kokainom. Po jeho stopách sa vydáva detektív Caine (Dolph Lungren) a zvláštny agent Smith (Brian Benben). Tí budú mať v rušných uliciach veľkomesta čo robiť nielen z mimozemšťanom, ale aj s bandou priekupnikov z drogami.
Tento film som v detstve žral aj s navijákom. Dolph Lungren v najlepšej forme, myslím že lepší film ani netočil (až na Universal Soldier). Zaujímavé zbrane mimozemšťana sľubujú aj slušnú porciu akcie a z celého filmu dýcha počiatok videoéry v našich končinách. Samozrejme o horore nemôže byť reč, no v rámci mesiaca z Návštevníkmi z iných svetov tu nesmie chýbať.
I Come in Peace.
Dark Angel nájdete na:
cz dubing
http://www.superforum.sk/ciste/viewtopic.php?f=68&t=84904
original
http://www.ultimatezone.org/viewtopic.php?f=120&t=23685&p=141370
titulky:
http://www.titulky.com/Dark-Angel-114854.htm

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára