piatok 4. septembra 2009

Strašidelne krátke správy 33 / 2009

KOREJČANIA VRÁTIA MUTANTA
V roku 2006 vznikol v korejskej produkcii sci-fi horor Host o monštre spôsobenom ekologickou katastrofou. Korejčania plánujú jeho pokračovanie a hoci HOST 2 ešte nemá určený presný dátum premiéry, isté je, že sa bude držať v podobnom duchu ako prvý diel. Tentokrát túžba po peniazoch spôsobí kalamitu a mutant bude mať znova kopec roboty ako potrestať ľudí.

NÁKAZA V L.A.
27.10.2009 Vychádza v dvd distribúcií ďalší zombie kúsok nazvaný DEAD AIR. Príbeh sa točí okolo rádiovej show, ktorej predstavitelia sa snažia varovať ľudí pred nákazou meniacou ľudí v zombie. Režíruje herec za kamerou Corbin Bernsen.


UPÍRIA NÁKAZA
Zaujímavo vyzerá novinka STAKE LAND, korá sa na nás chystá v roku 2010. Film o upírskej nákaze, ktorá postihne svet a o skupinke preživajúcich na čele s mniškou, ktorá sa snaží nenakazených previesť na sever krajiny do bezpečia. Film má na svedomí dvojica
Jim Mickle, Nick Dimici, ktorá sa nám už postarala o zábavu kúskom Mulberry Street o potkaních zombikoch. Viď Trailer týždňa.

NÁKAZA PO TRETIE
Tak dnešné novinky sú plné nákaz a chorôb a aby sme neobišli ani európu, tak je tu jeden kúsok, konkrétne s Francúzska nazvaný MUTANTS. Trailer zatiaľ extra veľa neukázal, no francúzi sú známi tým, že sa príliš nemazlia, takže môžeme očakávať pekne šťavnatý horor. Premiéru pre zbytok sveta, keďže francúzsky diváci je absolvovali v máji, by film mal mať začiatkom novembra.



zdroj: imdb.com, bloody-disgusting.com, youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára