štvrtok 10. septembra 2009

Strašidelne krátke správy 34/2009

UŽ ČOSKORO V DOME DIABLA
Koncom októbra konkrétne 30. má premieru novinka nazvaná THE HOUSE OF THE DEVIL. V nej bude mať mladá žena Samantha veľké problémy, keď príjme babysitting a z jej zamestnávateľov sa vykľuje sekta, ktorá s ňou má veľké plány, napríklad obetovať ju diablovi. Film je vraj natočený podľa skutočných udalostí a odohráva sa začiatkom 80tych rokov. Nedávno vyšiel tzv. red band trailer, čiže necenzúrovaná verzie, v ktorej sa ukazuje všetko naplno.





ARGENTOVÁ KLASIKA V REMAKU
Áno, áno, američanom sa začínajú míňať ich domáce a ázijske horory, ktoré ešte neprerobili, takže sa pomaličky púšťajú do európskych. Za obeť im padne klasika od Daria Argenta SUSPIRIA. Pôvodný film bol natočený v roku 1977 a zaraďuje sa medzi vrcholne diela talianského vývozneho artilu giallo thrilerov. Réžiu by mal mať na starosti David Gordon Green, ktorý prekvapil naposledy komédiou Pineaplle Experss.

SAW 6 OCHUTNÁVKA
Internetom prefrčala kratúčka "kolotočová" ochutnávka z filmu SAW 6, takže dobrú chuť. Aj keď séria ma veľa fanúšikou a odporovateľov, môžeme sa tešiť aspoň na premakané pasce. Uvidíme koncom októbra.



NOVINÁRI TO NEMAJÚ ĽAHKÉ
V novom horore THE SHRINE sa o tom presvedčí skupinka mladíkov, ktorá vyšetruje niekde v Poľsku náboženské sekty, ktorým nieje cudzie obetovať nejakého smrteľníka. Netušia však, že ďalšími môžu byť práve oni. Režíruje Jon Knautz, ktorý zatiaľ extra nepresvedčil hororovou komédiou Jack Brooks:Monster Slayer, dúfajme, že vážnejšia téma mu bude sedieť viac.



zdroj: bloody-disggusting.com, youtube.com, traileraddict.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára