piatok 18. septembra 2009

Strašidene krátke správy 35/2009

NÁVRAT DO SILENT HILL
Tento týždeň potvrdili ľudia zo spoločnosti Columbia Pictures, že pokračovanie fantasy hororu podľa počítačovej hry SILENT HILL dostalo zelenú. Návrat potvrdili aj scenáristi prvého filmu Roger Avary a Samuel Hadida. Meno režiséra zatiaľ nieje známe, natáčanie sa má začať budúci rok. Informáciu priniesol Hollywood Reporter.

BOJOVNÍK SO ZLOM
Meno tohto bojovníka je SOLOMON KANE. Fantasy hororová novinka rozpráva príbeh chlapíka, ktorý v 16. storočí niekde v Anglicku bojuje svojím mečom proti démonickým silám. Podobnosť s Van Helsingom asi čisto náhodná. Tvorca Solomona Kanea je Robert E. Howard, ktorý fantasy fanúšikov už v minulosti obdaril Barbarom Conanom, či Red Sonjou. Režíruje Michael J. Bassett (Deathwatch, Wilderness).



PAŽRAVCI
Už čoskoro 6.10.2009 vychádza na dvd hororová novinka THE OFFSPRING, v ktorej miestny obyvatelia budú bojovať o prežitie proti mäsožravým ľuďom ukryvajúcich sa v lesoch. Trailer ukazuje, že pôjde o naozaj krvavú záležitosť. Réžiu má na starosti
Andrew Van Den Houten, ktorý zatiaľ nepresvedčil svojou prvotinou Headspace.



MILA JOVOVICH POTVRDENÁ
Opäť si zahrá v pokračovaní RESIDENT EVIL: AFTERLIFE. Premiéra by mala byť na jeseň roku 2010 a vraj by film mohol byť natočený v 3D. Režírovať sa chystá Paul W.S. Anderson, režisér prvého dielu, ktorý je po Death Race znova vo forme.


zdroj: traileraddict.com, bloody-disggusting.com, premiere.cz, youtube.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára