pondelok 22. novembra 2010

COMING SOON... 5/2010

V piatej edícií COMINg SOON, Vraždiaci kambodžania, upíry vs. vlkodlaci a korejski ekvivalent Votrelca.

Exkluzívna správa, režisér zaujímavých hororov The Poughkeepsie Tapes, Quarantine a Shyalamanovho Devila, menovite John Erick Dowdle, chystá nový projekt. Jeho názov bude znieť THE COUP a bude o američanoch, ktorí sa presťahujú do Kambodže. Dav miestnych ľudí sa vzbúri a začne vraždiť hlava nehlava, hlavne američanov. Thriler zrejme so survival prvkami zastreší štúdio Lionsgate.

Bolo Vám smutno za vlkodlakmi a upírmi? Keďže Twilight nemožno považovať za adekvátnu náhradu, už bolo na čase, aj keď si ešte nejaký čas budeme musieť počkať. Konkrétne do začiatku roku 2012, kedy je naplánovaná premiéra UNDERWORLD: NEW DAWN. Na režisérskej stoličke sa objaví švédske duo Mans Marlind a Bjorn Stein. Film bude natočenú v 3-D. Dozvieme sa, že upírka Selene má štrnásťročnú dcéru "hybridku", na ktorej chce spoločnosť BioCom robiť pokusy a vyrobiť z nej superlycana.

Treťou správou bude film z Korejskej hororovej scény. Monster horor nazvaný SECTOR 7 sa bude odohrávať na ropnej plošine a korejskí tvorcovia sa nechali počuť, že to bude niečo ako korejská verzia Votrelca. Film bude natočený v 3-D a zastreší ho spoločnosť CJ Entertaiment (The Host, The Thirst).

zdroj: bloody-disgusting, csfd.cz, imdb.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára