utorok 2. novembra 2010

COMING SOON.... 3/2010

S pripravovanými projektami sa nám to koncom roka rozbehlo, tak poďme na tie zaujímavé.

GHOSTBUSTERS 3? O príprave trojky Krotiteľov duchov sa už tohto roku popísalo strašne veľa, toto je jedna z tých lepších správ. Podľa posledných informácií by prvá klapka mohla padnúť v máji budúceho roku a premiéra by mala byť niekedy v roku 2012. Z pôvodného hereckého osadenstva by nemal chýbať nik Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson, Harold Ramis, Rick Moranis, Sigourney Weaver, na režisérsku stoličku sa znova posadí Ivan Reitman. Dej sa bude točiť okolo malého Oscara (ktorý už zrejme nebude taký malý) a o jeho úlohe medzi Krotiteľmi duchov.

Leonardo DiCaprio sa objaví v úlohe prvého sériového vraha H.H.Holmesa vo filme THE DEVIL IN THE WHITE CITY. Tento vrah zabil niečo medzi 27 - 200 obetí. Príbeh sa bude odohrávať v roku 1893 v Chicagu, kedy sa v tomto meste odohrala svetová výstava. Blízky hotel využíva Holmes ako lákadlo pre obete. Film ešte nemá meno režiséra, vie sa už že ho zastreší štúdio Warner Bros.

Majster hrôzy John Carpenter (Halloween, The Thing) sa vracia v novom horore DARKCHYLDE. Hlavnou postavou bude pekná žena, ktorá je prekliata. Prevteľujú sa totiž do nej všelijaké monštrá a tvory z iného sveta a pokúšajú sa preniknúť do toho nášho. Mladá žena sa bude musieť vysporiadať s tým, že ohrozuje obyvateľom malého mesta, kde sa príbeh odohráva. Bližší dátum premiéry zatiaľ nieje známy.
Sledujte blog a dozviete sa viac...

zdroj: bloody-disgusting.com, imdb.com

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára