piatok 5. novembra 2010

COMING SOON... 4/2010

Je tu ďalšia priehršť pripravovaných noviniek
Objavila sa správa o filmovom pokračovaní videohry SILENT HILL: REVELATION. Pokračovanie bude natočené v 3D a už je známe aj meno režiséra, bude ním Michael J. Bassett, ktorý sa tento rok predviedol filmom Solomon Kane. Pokračovanie sa bude sústrediť okolo Heather, ktorá v predvečer svojich 18tich narodením zistí zaujímavé veci a bude sa musieť vrátiť do Silent Hill. Dátum premiéry zatiaľ neznámi, film zastrešia štúdia Columbia Pictures a Lionsgate.

Skupinka hororových režisérov sa rozhodla natočiť poviedkový film nazvaný PARIS I KILL YOU. Projekt si trošku požičal nápad z filmu Paris I Love You z roku 2006, v ktorom natočili svoje krátke príbehy z tohto mesta slávny režiséri, napríklad bratia Coenovci, Gus Van Sant alebo Tom Tykwer. V novom poviedkovom horore sa predstaví zaujímavé zoskupenie majstrov hrôzy, posúďte sami: Paco Plaza (Rec, Rec 2), Joe Dante (Gremlins, The Hole), Vincenzo Natali (The Cube, Splice), Xavier Gens (The Frontiers), Ryuhei Kitamura (Midnight Meat Train), Christopher Smith (The Creep, Triangle) a Alexandre Bustillo (Inside).

THE DARK SHADOWS nesie meno ďalšia pripravovaná novinka, ktorej prvá klapka by mala padnúť v apríli budúceho roka. Nový projekt režiséra Tima Burtona nám predstaví televíznu seriálovú legendu zo 60tich rokov (seriál mal v tom čase neuveriteľných 1225 dielov). Hlavnou postavou je upír Barnabas Collins v podaní Johnyho Deepa, ktorý sa stretáva s rôznymi príšerami, duchmi a čarodejnicami. V Burtonovom režisérskom ponímaní by mohlo ísť o pekné gotické predstavenie.

V argentínsko-španielskej spolupráci vznikla novinka EL PARAMO (THE SQUAD). Príbeh o jednotke 9tich vojakov má v Kolumbískych lesoch splniť tajnú úlohu. Keďže ich hliadka sa nehlási a je pravdepodobné, že bola prepadnutá partizánmi. Na mieste nachádzajú vojaci iba pripútanú ženu, no postupom času zisťujú, že s ňou nieje niečo v poriadku. Režíruje Jaume Ozorio Marquez pre ktorého je to debut.

zdroj: bloody-disgusting.com, imdb.com, csfd.cz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára