pondelok 30. novembra 2009

Strašidelne krátke správy 40/2009

BRITSKÝ KONKURZ
Novinka z Britských ostrovov, ktorá bude mať premiéru tieto vianoce má názov EXAM. Príbeh je o ôsmich kandidátoch na post vo veľmi úspešnej spoločnosti. Na to aby prešli testom musia zodpovedať na jednu, zdanlivo jednoduchú otázku a neporušiť zopár firemných pravidiel. Z traileru je vidieť, že film nesie znaky Kocky alebo nedávneho Killing Room.



TRAMPOTY PIRÁTSKEHO RÁDIA
V ďalšej Britskej novinke COMEDOWN pôjde o šesticu maldíkov, ktorí z jedného sídliskového vežiaka vysielajú svoje pirátske rádio. Problémov však budú mať dosť aj kvôli psychopatickému vrahovi, ktorý ich vo vežiaku uvezní aby ich jedného po druhom likvidoval. Trailer zatiaľ vonku nieje, no príbeh aj lokalita špinavých Londýnskych sídlisk by mohli byť vhodnými prvkami na dobrý hororoví thriller.

KING SNÍVA O POKRAČOVANÍ ŽIARENIA
O možno to nebudú iba také sny. Istý zdroj z Toronta totiž zistil, že King sa chystá písať pokračovanie k skvelému hororu Žiarenie. Tentokrát by sa mali šialené chúťky pána Torranca preniesť na jeho syna malého Dannyho, ktorý iba o vlások unikol smrti. Ten už bude mať v príbehu okolo 40tky a bude pracovať v ústave pre duševne chorých (no veď kde inde). Nuž správa je to pozitívna, tak hádam sa majstrovi dielo vydarí.

STRATENÉ DIEŤA
Novinka so Španielska, ktorá preletela už mnohími festivalmi a určite nie zbytočne a začiatkom januára nastúpi na svojú púť cez kinosaly, jej názov je HIERRO. Bude rozprávať príbeh matky, ktorá na jednom z výletov stratí syna na ostrove Hierro. Po troch rokoch sa zronená matka vracia na ostrov, aby odhalila tajomstvo jeho zmiznutia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára