pondelok 9. novembra 2009

Strašidelne krátke správy 39/2009

BRIAN YUZNA TOČÍ V 3-D
Legenda béčkového hororu a tvorca takých skvostov ako Night of the Living Dead 3 alebo Dentist, nechce zaostávať za momentálnym boomom 3-D hororov a tak natáča svoj vlastný film v treťom rozmere. Jeho názov je AMBHIBIOUS 3-D a jeho hlavným hrdinom bude obrý škorpión. To, že to bude béčko ako hrom hovorí aj meno hlavného predstaviteľa, je ním Michael Páre.


VODA UŽ NIEJE
Toto bude hlavnou myšlienkou nového post-apocalyptického akčného hororu s názvom THE DROUGHT. Svet sa bude moriť s nedostatkom vody a milióny ľudí zomrú smädom, na pozadí týchto udalostí sa bude odohrávať príbeh zúfaleho páru, ktorý bude hľadať vodu a zároveň aj záchranu pre ich chorú dcéru. Réžie sa ujme mladý a talentovaný Lawrence Gough (Salvage).

E.A.POE A JEHO SRDCE
Už čoskoro sa budeme môcť pozrieť na sfilmovanú verziu klasiky od majstra E.A.Poea
Tell-Tale Heart. Film bude mať podobný názov TELL-TALE a bude o vdovconi, ktorý dostne srdce zavraždeného muža a súdiac podľa autora je jasné, že s tým srdcom nebude všetko v poriadku.

MNÍŠKA A UPÍRY
Nadpis zneje dosť brakovo, no podľa traileru filmu STAKE LAND, by o brak ísť nemalo. Postarajú sa o neho tvorcovia Jim Mickle a Nick Damici, ktorý minulí rok priniesli Mullbery Street. Príbeh sa bude odohrávať v amerike, ktorá je posiata vampirizmom. Hlavnou hrdinkou bude mníška, ktorá bude viesť skupinu tých čo prežili a bude musieť čeliť kríze viery. Film bude mať premiéru v roku 2010.
trailer tu:
http://strasidelnetrailery.blogspot.com/2009/11/upirsky-stake-land-teaser-trailer.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára