utorok 13. októbra 2009

Strašidelne krátke správy 37 / 2009

POVINNOSŤ ZABÍJAŤ ZOMBÍKOV
Zombie filmy sú momentálne v kurze, takže hororový tvorcovia sa snažia zo žánru vytrieskať čo sa len dá. Novým prírastkom do tohto klubu chodiacich mŕtvol bude film THE DUTY OF LIVING. Bude rozprávať príbeh amerického vojaka, ktorý prichádza domov po globálnej katastrofe, keď je krajina terorizovaná zombíkmi, rozhodne sa plniť svoju povinnosť voči krajine. Trailer zatiaľ veľa neukázal, no dúfajme, že to do tohto žánru bude prínos.



PRED ZRKADLOM ZA ZRKADLOM 2
Reč je o pokračovaní hororu MIRRORS 2. Matt Venne, muž ktorý písal epizódy pre Masters of Horror a Fear Itself už dokončil scenár a všetko je pripravené na začiatok natáčania. Prvý diel natočil Alexandre Aja a fanúšikovia by si určite želali aby sa k réžií vrátil, no ten má momentálne dosť práce s dokončovaním Pirahna 3-D, takže post režiséra je zatiaľ voľný.

NEPODARENÝ EXPERIMENT
Už dávnejšie som tu písal o novinke SPLICE, v ktorej sa podarí vedcom skrížiť ľudskú DNA so zvieracou. Vznikne tak samica, z ktorej sa po čase vykľuje hladná beštia. Pred pár dňami sa objavila prvá ukážka.



POLICAJNÁ VYVRAŽĎOVAČKA
Takto môžeme nazvať pripravovanú novinku režiséra
Elliott Lestera BLITZ, ktorá bude rozprávať o sériovom vrahovi, ktorý sa špecializuje na Londýnskych policajtov. Skupinka detektívov ho musí zastaviť, než začne znova vyčíňať. Medzi hereckým kolegami sa bude vytrčať Jason Statham. Premiéra je ohlásená na rok 2010.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára