štvrtok 20. augusta 2009

Strašidelne krátke správy 31/2009

JAPONCI V LABYRINTE
Tvorca Ju-on, čiže Nenávisti, Takashi Shimizu, natočil nový hororový kúsok nazvaný THE SCHOCK LABYRINTH 3-D. Je o skupinke mladíkov, ktorí uviaznu v labyrinte plnom všelijakých nástrah a strašidiel. Film je inšpirovaný na základe jednej z atrakcií v Fuji-Q High Landparku, čo je vlastne najväčší strašidelný dom, zapísaný aj v Guinnesovej knihe rekordov.


UPÍRSKA KRONIKA POKRAČUJE
Možno si ešte pamätáte na hviezdami ovenčený upírsky film Interwiev with a Vampire: The Vampire Chronickles. Tvorcovia sa rozhodli oživiť upíra Lestata a trošku sa pozrieť na niektoré fragmenty z jeho minulosti. Pripravovaný snímok bude mať názov THE VAMPIRE CHRONICLES:THE VAMPIRE LESTAT. dátum premiéry a ani režisérska stolička zatiaľ niesu obsadené. Dokonca ani meno hlavného predstaviteľa nieje isté, uchádza sa o neho Robert Downey Jr. (Ironman).

ZÁHADY NA ALIJAŠKE
Reč je o pripravovanom hororovom thrillery 4TH KIND. Film bude o záhadných udalostiach na Alijaške , kde došlo za posledných 40 rokov k nevysvetliteľným zmiznutiam ľudí. V hlavnej úlohe Milla Jovovich, ktorá sa z horormi nejako rozbehla a čoskoro ju uvidíme v A Perfect Getaway a budúci rok nás čaká Resident Evil: Afterlife.


DOVIDENIA NA PLANÉTE PREDATOROV
Robert Rodriguez ako producent a Nimród Antal (Revízori, Vacancy) ako režisér, už potvrdili dátum premiéry filmu PREDATORS. Bude ním 7.7.2010. Vyberajte kalendáre a tento dátum si dobre zaznačte. Natáčanie filmu začína už tohto roku, takže sa môžeme tešiť na špeciálne komando, ktoré sa ocitne na planéte krvilačných lovcov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára