utorok 11. augusta 2009

Strašidelne krátke správy 30/2009

ROMEROVÝ ZOMBÍCI
Nový film Georga A. Romera už má aj patričný názov. Keďže sa dej bude odohrávať na ostrove, kde miestny obyvatelia budú bojovať proti hordám zombies, špekulovalo sa nad názvom Island of the Dead. Nakoniec je názov stanovený na SURVIVAL OF THE DEAD. Premiéra ešte stanovená nieje, film je momentálne ešte v produkčnej fáze.


DUCHARINA PETERA JACKSONA
Novinka pod režisérskou taktovkou Petera Jacksona THE LOVELY BONES rozpráva príbeh 14 ročnej dievčiny Sussie, ktorá je znásilnená a následne rozštvrtená brutálnym vrahom. Jej cesta však nekonči a z neba sleduje osudy svojej rodiny, ale aj vraha, ktorý sa schyľuje znovu k vraždeniu. Film v našich kinách uvidíme až budúci rok. Zatiaľ ochutnávka v podobe traileru.


PREKLIATIE MLADÉHO GRAYA
Ďalšou novinkou je spracovanie slávneho diela Oscara Wildeho Obraz Doriana Graya. Film má takmer podobný názov DORIAN GRAY a bude rozprávať o preliatí mladého muža, ktorý chcel ostať navždy mladý a užívať si radosti pozemského sveta, no všetko raz musí skončiť. Režíruje brit Oliver Parker a zo známych hercov sa predstaví Colin Firth.


UPÍRI A VKODLACI V 3-D
Po celkom slušnom zárobku Underworld 3. Rise of The Lycans, ktorý tvorcom vyniesol 91 mil. USD, sa producenti so spoločnosti Sreen Gems vyjadrili, že majú v pláne natočiť štvrtý diel, ktorý by mal byť v 3-d. Istý je zatiaľ návrh premiéry, tvorcovia si vybrali pekný dátum a to 21.1.2011. Na ďalšie správy o tomto filme si tak ešte zopár mesiacov počkáme.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára